Friðgeir at Bocuse d'Or 2. nóvember 2006 11:39 Friðgeir Ingi Eiríksson Friðgeir Ingi Eiríksson will compete for Iceland at the prestigious Bocuse d'Or competition among chefs in Lyon, France next January. Friðgeir's father is Eiríkur Ingi Friðgeirsson, former master chef at Hotel Holt in Reykjavik. Friðgeir was therefore practically born into the kitchen. Friðgeir lives in France and works for master chef Philippe Girardon who is with Friðgeir in Iceland now to introduce his menu in the competition. Twenty-four chefs participate in the competition. They prepare a dish of fish and meat and have five hours to complete the cooking. Girardon explains that the training has so far been focused on the cooking but now they will start focusing on the clock. It takes about two years to prepare for the competition. The Bocuse d'Or competition will celebrate its twentieth anniversary in January but it is held every two years. „I will do my best and try to be satisfied with that" said Friðgeir about his winning prospects. News News in English Mest lesið „Við ætlum að upplifa stóra drauminn hans Kristians Helga” Innlent Lögreglumaður á sjúkrahúsi eftir alvarlega árás á Goslokahátíð Innlent Skipstjóri handtekinn í Reykjavíkurhöfn Innlent Ákvörðun dómsmálaráðherra gríðarleg vonbrigði Innlent „Þeir verða að geta varið sig“: Hættir við að hætta vopnasendingum Erlent Lögreglan lýsir eftir Hebu Ýr Innlent Enn að jafna sig eftir stunguárás: „Þeir eru miklu yngri en réðu samt ekkert við 43 ára mann“ Innlent Vill safna íbúum Gasa í lokaðar búðir og flytja síðan á brott Erlent Bandamenn fá hótunarbréf um 25 til 40 prósent toll Erlent Einu verslun Þingeyringa lokað Innlent
Friðgeir Ingi Eiríksson will compete for Iceland at the prestigious Bocuse d'Or competition among chefs in Lyon, France next January. Friðgeir's father is Eiríkur Ingi Friðgeirsson, former master chef at Hotel Holt in Reykjavik. Friðgeir was therefore practically born into the kitchen. Friðgeir lives in France and works for master chef Philippe Girardon who is with Friðgeir in Iceland now to introduce his menu in the competition. Twenty-four chefs participate in the competition. They prepare a dish of fish and meat and have five hours to complete the cooking. Girardon explains that the training has so far been focused on the cooking but now they will start focusing on the clock. It takes about two years to prepare for the competition. The Bocuse d'Or competition will celebrate its twentieth anniversary in January but it is held every two years. „I will do my best and try to be satisfied with that" said Friðgeir about his winning prospects.
News News in English Mest lesið „Við ætlum að upplifa stóra drauminn hans Kristians Helga” Innlent Lögreglumaður á sjúkrahúsi eftir alvarlega árás á Goslokahátíð Innlent Skipstjóri handtekinn í Reykjavíkurhöfn Innlent Ákvörðun dómsmálaráðherra gríðarleg vonbrigði Innlent „Þeir verða að geta varið sig“: Hættir við að hætta vopnasendingum Erlent Lögreglan lýsir eftir Hebu Ýr Innlent Enn að jafna sig eftir stunguárás: „Þeir eru miklu yngri en réðu samt ekkert við 43 ára mann“ Innlent Vill safna íbúum Gasa í lokaðar búðir og flytja síðan á brott Erlent Bandamenn fá hótunarbréf um 25 til 40 prósent toll Erlent Einu verslun Þingeyringa lokað Innlent
Enn að jafna sig eftir stunguárás: „Þeir eru miklu yngri en réðu samt ekkert við 43 ára mann“ Innlent
Enn að jafna sig eftir stunguárás: „Þeir eru miklu yngri en réðu samt ekkert við 43 ára mann“ Innlent